Dr. Evl -

Onko Sami Yusufin musiikin kuuntelu syntiä?

Nimimerkki ”sami yosuf fani”; kysyy: ”Kuun lopulla olisi hieno ja harvinainen Sami Yosufin konsertti. Mutta jos kerran Shrekin katsominen on jollekulle syntiä, niin onko Sami Yousufin konsertti syntiä? Yosuf kun on muslimi ja ystävyyden, toivon ja Africa Aidin lisäksi laulaa myös islamista ja Allahista. Saako kristitty mennä sellaiseen konserttiin?”

 

Vastaus:

 

Mielestäni en kyllä sanonut mitään sen suuntaista, että Shrekin katsomisen voisi tulkita synniksi. En kovin paljon tunne Sami Yusufin musiikkia (jos sitä tarkoitit), mutta en pitäisi konserttiin osallistumista syntinä, jos siellä ei tule palvoneeksi jotain toista jumalaa tai olentoa kuin kolmiyhteistä Jumalaa. Ehkä se suurin kysymys, onkin se oletko menossa kuuntelemaan hyvää musiikkia vai palvomaan jotain toista jumalaa. Itse kuuntelin hieman hänen musiikkiaan ja ihan hyvältä kuulosti musiikillisesti sanoja tarkemmin analysoimatta. Hän myös mm. lauloi rauhasta ja ihmiskunnan ystävyydestä, mikä on enemmän kuin kannatettavaa myös kristillisestä näkökulmasta – etenkin näinä sotaisina aikoina.

Leave a reply

Your email address will not be published.