Dr. Evl -

Miten auttaa köyhiä kirkon kautta?

E. Virtanen kysyy: ”Kirkko auttaa puutteessa olevia sekä omassa seurakunnassa että kaukomaissa. Haluaisin lahjoittaa hieman rahaa tähän tärkeään työhön. Miten pitäisi toimia?”

 

Vastaus:

 

Kotimaahan menevää avustustyöhön voi suunnata lahjoituksia esimerkiksi kirkon diakoniarahaston kautta. Ulkomaille tehtävää avustustyötä tekevät mm. Kirkon Ulkomaanapu, Pipliaseura sekä kuusi lähetysjärjestöä. Monet näistä järjestöistä tekevät paljon kehitysaputyötä. Lisäksi keväisin järjestetään Yhteisvastuukeräys, jossa varat suunnataan sekä kotimaan että ulkomaan avustustyöhön ja johon voi osallistua lahjoittajana ja kerääjänä. Rahan lahjoittamiseen ja kirkon lahjoituskanaviin pääset tutustumaan paremmin seuraavan linkin takaa:

 

http://evl.fi/evlfi.nsf/Documents/0A901507C2EEADA6C2256FEA003E4FD9?openDocument&lang=FI

Leave a reply

Your email address will not be published.